Home » Voorwoord

Een bijzonder voorwoord dit seizoen.

Aan het begin van elk seizoen opent de regerend kampioen het seizoen met een persoonlijk voorwoord. Afgelopen seizoen won Jans Hoffmans postuum want zij is in 2010 overleden. Echter werd haar team altijd voortgezet door haar ouders Henk en Tiny.

Twee seizoen geleden mocht haar team De Soepkippen al ruiken aan de overwinning maar spatte de kampioensdroom twee wedstrijden voor het einde uit elkaar en werd er uiteindelijk gefinished op een derde plaats. Vorig seizoen was daar dan toch de overwinning. Een overwinning die naast een leuk geldbedrag ook de eeuwige roem opleverde en vooral het laatste is natuurlijk het belangrijkste. Jans haar naam staat nu voor altijd in de kampioensschaal gegrift.

Natuurlijk zullen Henk en Tiny dit seizoen weer het kampioenschap willen binnen halen maar de concurrentie zal groter dan ooit zijn. In het eerste weekeinde van augustus start de competitie weer en traditiegetrouw wordt dan ook de wedstrijd gespeeld tussen de kampioen en de bekerwinnaar. Ook deze prijs zal een prooi zijn voor de Soepkippen maar ook bekerwinnaar Fc Knudde! (manager Arjen Griekspoor) zal de eerste prijs van dit seizoen willen winnen.

Henk en Tiny wenst elke manager evenveel succes toe en natuurlijk heel veel plezier!