Het leukste voetbalspel van Nederland!

Home » Voorwoord » Voorwoord Rene

" Zeer verrassend was het voor mij niet dat ik kampioen ben geworden. Dit is het tweede seizoen dat ik mee deed. Vanuit mijn huidige voetbalteam werd me gevraagd om mee te doen, aangezien mijn voetbalkennis en voetbalkunde in en buiten het team geadoreerd wordt. 

Het zijn voornamelijk mijn teamleden  Ralph te baken en  Stephan Carriere die zeiden dat ik mee moest doen, omdat ze er zeker van waren dat ik zou winnen. Ik werd er eerlijk gezegd een beetje ongemakkelijk van. Maar achteraf gezien hadden ze gelijk. 

Na het eerste seizoen ging ik een beetje aftasten en proeven aan het spel. Het tweede seizoen ging ik serieus mee doen. Ik werd door mijn teamleden aangespoord om mijn kampioensinstinct te gebruiken. Ik werd toegevoegd in de app-groep en direct gevraagd om adviezen, die ik dan uiteraard rijkelijk uitdeelde. 

Er kwamen diverse Excel-lijsten mijn kant uit van doorgewinterde spelers die wat sceptisch waren. Ik ging een avondje zitten en heb me voornamelijk met al mijn voetbalgogme gefocust op de niet voor de hand liggende keuzes, aangezien dat het verschil kan maken. Ik vormde een uitgebalanceerde team en liet een paar clubs buiten beschouwing zoals FC Twente. En bijvoorbeeld Sparta en Emmen heb ik juist wel te geselecteerd.  

In de winterstop heb ik mijn oog laten vallen op Rai Vloet die samen met De Leeuw en Diemers een toch redelijk ongebruikelijk middenveld vormden. In de top 10 waar ik inmiddels langzaam was ingeslopen wist ik dat ik moest pieken op het juiste moment en dat gebeurde dan ook tijdens de dubbelronde doordat mijn team zo uitgebalanceerd was.

Ik wil Iwan Keizer feliciteren met zijn kampioenschap. We ontmoetten elkaar op eenzame hoogte. 

‘’Vision gets the dreams started. Dreaming employs your God-given imagination to reinforce the vision. Both are part of something I believe is absolutely necessary to building the life of a champion, a winner, a person of high character who is consistently at the top of whatever game he or she is in’’ - Emmitt Smith

Graag tot een volgend seizoen,

René Wilbrink