De JM Super-11 competitie is het spel voor de echte voetballiefhebber!
Voetbal krijgt een andere dimensie wanneer jij met je eigen team meedoet in de eredivisie!


Voor slechts € 25,- speel je het gehele voetbalseizoen mee als manager van je eigen voetbalteam. Je kiest 11 spelers van 11 verschillende eredivisie clubs.
Van elk van deze 11 clubs kies je naast een basisspeler ook een reservespeler die in dezelfde linie speelt (doel, verdediging, middenveld of aanval) en van dezelfde club is. Iedereen speelt in de formatie 4-3-3.  Je kiest dus 1 doelman, vier verdedigers, drie middenvelders en 3 aanvallers. Voor elke van de 11 basisspelers, kies je een reserve die punten kan pakken als je basisspeler niet speelt.

Je maakt je spelerskeuze uit onze spelerslijst. De spelers hebben van ons een fictieve waarde gekregen.
Deze waarde staat achter de spelers naam vermeld (waarde x 1 mln).  Maximaal heb je als manager 80 mln voor je team te besteden.
Elke basisspeler heeft dus een reservespeler achter zich. Op het moment dat er een basisspeler niet in actie komt, dan speel je met diens reservespeler.


Punten worden alleen toegekend aan de spelers in het basisteam als deze ook daadwerkelijk hebben gespeeld (tijdsduur maakt niet uit!). Jouw reservespeler haalt pas punten als de basisspeler geen seconde heeft gespeeld en diens reservespeler zelf wel heeft gespeeld. Hoe je punten kan scoren, lees je op de pagina Puntentelling

De Selecteer je spelers slim en wordt de nieuwe JMSuper-11 kampioen!!

De winnaar van JMSuper11 ontvangt naast het prijzengeld (€ 450,-) natuurlijk eeuwige roem en de wisselbeker. Je kan dubbel in de prijzen vallen want naast de competitie speelt jouw team ook gratis mee in de bekercompetitie. De bekerwinnaar ontvangt € 250,- Lees meer hierover: S11-Beaukaal.

Niet alleen de kampioen en bekerwinnaar winnen een geldbedrag. Ook elke speelronde wint het team dat de hoogste weekscore van alle teams heeft gescoord een weekprijs van 10,-. Wanneer we (net zoals de vorige seizoenen) meer dan 100 deelnemers inschrijven, is er tevens 2 keer in het seizoen een super weekprijs te winnen. Wat die prijzen zijn, houden we nog even voor ons. Aan het einde van het seizoen valt de gehele top-10 in de prijzen (ook weer bij deelname van meer dan 100 teams). Zo zie je, genoeg kansen om in de prijzen te vallen. Maar het gaat natuurlijk meer om de eer.