Het leukste voetbalspel van Nederland!

Voordat de "winterstop" aanbreekt en er traditiegetrouw  door elke JMSuper-11 manager 6 spelers gewisseld mogen worden, is er een wisselmogelijkheid begin september. Dan sluit namelijk de internationale transferperiode en mogen er maximaal twee wissels worden toegepast. De eerste wisselperiode is vanaf maandag 05 t/m donderdag 8 september 2022.

 

De winterstop begint vroeg dit seizoen vanwege het WK in Qatar dat in november gespeeld wordt. Er worden voor de winterstop dan ook slechts 14 wedstrijden in de eredivisie gespeeld. De winter wisselperiode start zodra het WK is gestart. Je hebt als manager dan ook voldoende tijd om maximaal 6 wissels door te voeren want de competitie wordt pas begin januari 2023 hervat.

Omdat de internationale transferperiode dan ook weer gestart is en loopt  tot en met eind januari, is er in de eerste week van februari nog een korte wisselperiode waarin managers weer maximaal twee wissels mogen doorvoeren. Dit zal zijn vanaf maandag 30 januari tot en met donderdag 02 februari 2023.

Tijdens de drie wisselperiodes mag je ook wisselen van aanvoerder en mogen spelers onbeperkt worden omgeruild van basis naar reserve v.v.

Mocht je de wisselperiodes niet willen missen dan kan je je aanmelden voor de whatsappgroep. Je wordt dan toegevoegd en krijgt altijd dan een appje zodat je niks van JMSuper-11 kan missen. Ons telefoonnummer staat onderaan de site.