Heb jij meer voetbalverstand dan je vrienden, je voetbalmaatjes of onze trouwe JMSuper-11 managers?
Doe dan dit seizoen mee.  En daag iedereen uit! Vraag vrienden, familie of wie dan ook om ook mee te doen en win!

 

De JM Super-11 competitie is het spel voor de echte voetballiefhebber!
Speel als manager van je eigen voetbalelftal mee met de Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie,  en WIN de kampioensschaal (wisselbeker), de eeuwige roem en € 449,-


Voor slechts € 25,- speel je het gehele voetbalseizoen mee als manager van je eigen voetbalteam.
Je stelt je eigen elftal samen door 11 spelers van 11 verschillende eredivisie clubs te kiezen.
Van elk van deze 11 clubs kies je naast een basisspeler ook een reservespeler die in dezelfde linie speelt (doel, verdediging, middenveld of aanval) en van dezelfde club is. Iedereen speelt in de formatie 4-3-3.  Je kiest dus 1 doelman, vier verdedigers, drie middenvelders en 3 aanvallers. Voor elke van de 11 basisspelers, kies je een reserve die punten kan pakken als je basisspeler niet speelt.

Je maakt je spelerskeuze uit onze spelerslijst. De spelers hebben van ons een fictieve waarde gekregen.
Deze waarde staat achter de spelers naam vermeld (waarde x 1 mln).  Maximaal heb je als manager 80 mln voor je team te besteden.
Elke basisspeler heeft dus een reservespeler achter zich. Op het moment dat er een basisspeler niet in actie komt, dan speel je met diens reservespeler.


Punten worden alleen toegekend aan de spelers in het basisteam als deze ook daadwerkelijk hebben gespeeld (tijdsduur maakt niet uit!). Jouw reservespeler haalt pas punten als de basisspeler geen seconde heeft gespeeld en diens reservespeler zelf wel heeft gespeeld. Hoe je punten kan scoren, lees je op de pagina Puntentelling

De spelerslijst wordt continu bijgewerkt. Maak zorgvuldig je keuze voor bepaalde spelers. Let bijvoorbeeld op of er bij die speler sprake is van een mogelijke transfer of misschien wel blessureleed. Wanneer er een door jou gekozen speler vertrekt na onze sluitingstermijn dan mag je deze niet meer vervangen tot aan de eerste wisselmogelijkheid (meestal in de eerste week van september). Er mogen dan maximaal 2 spelers gewisseld worden. Daarna mag je pas weer in de winterstop wisselen. Er mogen dan maximaal 6 spelers gewisseld worden.

Selecteer je spelers slim en wordt de nieuwe JMSuper-11 kampioen!!

De winnaar van JMSuper11 ontvangt naast het prijzengeld (€ 449,-) natuurlijk eeuwige roem en de wisselbeker. Je kan dubbel in de prijzen vallen want naast de competitie speelt jouw team ook gratis mee in de bekercompetitie (genoemd de S11-Beaukaal). De bekerwinnaar ontvangt € 250,- Lees meer hierover: S11-Beaukaal.

Niet alleen de kampioen en bekerwinnaar winnen een geldbedrag. Ook elke speelronde wint het team dat de hoogste weekscore van alle teams heeft gescoord een weekprijs van 10,-. Wanneer we (net zoals de vorige seizoenen) meer dan 100 deelnemers inschrijven, is er tevens een aantal keer in het seizoen een super weekprijs te winnen. Wat die prijs inhoud, dat houden we nog even voor ons :)
Aan het einde van het seizoen valt de gehele top-10 in de prijzen (ook weer bij deelname van meer dan 100 teams).

Zo zie je, genoeg kansen om in de prijzen te vallen. Maar het gaat natuurlijk meer om de eer.
Iedereen wil de nieuwe JMSuper-11 kampioen worden. Toch?


Alle deelnameformulieren moeten tezamen met de betaling door ons ontvangen zijn. Meedoen kan alleen door onze digitale deelnameformulier te gebruiken dat op de homepage van de website staat. Je krijgt namelijk dan altijd direct na het invullen een bevestiging en een overzicht van je eigen JMSuper-11 team! Meedoen kan tot en met zondag 06 augustus 2023.

Aan het einde van het seizoen ontvangt de kampioen uiteraard de hoofdprijs maar ook de schaal. Deze schaal mag hij/zij een seizoen lang in bezit hebben. Het is een wisseltrofee. Deze wordt door ons persoonlijk gedurende het volgende seizoen bij je thuis (of elders) uitgereikt en gedurende het nieuwe seizoen wordt de schaal weer door ons persoonlijk opgehaald.