Home » Wisselperiodes

Normaal gesproken eindigt de internationale transferdeadline begin september. Maar vanwege de huidige situatie met Covid-19 en de afronding van seizoen 2019-2020 heeft de UEFA gevraagd aan de Europese competities om hun transferdeadline datum te zetten op 06 oktober 2020. Op die dag is er tot 00:00 uur mogelijk voor de Europese clubs om transfers te doen. Alleen de Premier League sluit een paar weken later.

Voor onze JMSuper-11 competitie betekent het, dat de eerste wisselperiode na 06 oktober zal zijn. Een exacte periode kunnen we nu nog niet aangeven maar dat volgt z.s.m. 

Traditiegetrouw mag er in de (dit seizoen korte) winterstop door elke JMSuper-11 manager gewisseld worden. In deze transferperiode mogen er dan maximaal 6 wissels toegepast worden. Dit in tegenstelling tot de wisselperiode in oktober, dan mogen er maximaal twee wissels worden toegepast.

Uiteraard worden alle JMSuper-11 managers hierover binnenkort ingelicht via email en alles is natuurlijk terug te lezen op de website.